Sådan samler man flyttekasser

Sådan samler man flyttekasser på den rigtige måde

Hvordan samler man flyttekasser? Det kan virke både besværligt og avanceret. Anvisningerne på flyttekasserne er ofte mangelfulde eller svære at tyde. Derfor vil vi her give den ultimative guide til at samle en flyttekasse. For det er hverken svært, besværligt eller avanceret. Læs videre for at blive flyttekasse-samle-ninja og undgå flyttekasser, hvor bunden går i stykker og indholdet falder ud.

Er der noget værre end at have pakket en flyttekasse bare for at opdage, at bunden sidder løs og begynder at falde ud, så snart man løfter flyttekassen? Det er ikke kun irriterende, men kan også skabe farlige situationer, hvor dem der løfter flyttekasserne kan komme til skade, og flyttekassens indhold kan falde på gulvet og gå i stykker.

Sådan samler man flyttekasser

  1. Start med at folde flyttekassen ud, så det ligner et firkantet rør.
  2. Vend bunden i vejret på flyttekassen. Hvis det ikke er markeret på flyttekassen, kan du kende bunden på at den har “flapper”, som stikker ud til siderne.
  3. Fold det lille bundstykke (det uden flapper) ned i kassen.
  4. Fold bundens to flapper ind over bunden, og fold også den ned i kassen.
  5. Vend kassen om, så bunden nu er nederst.
  6. Hold det lille bundstykke op lodret langs kassen side, og fold flapperne op, så de også ligger lodret langs kassens side. Fold herefter det lille bundstykke ned igen, så det ligger vandret oven på kassens bund.
  7. Nu er der blot tilbage at folde kassens øverste sidestykker (dem med bærehuller) ned i kassen.

Er du mere til en visuel gennemgang, kan du her se i fin illustration af fremgangsmåden her:

 

Stabile og holdbare flyttekasser – samlet på den rigtige måde

Når du har samlet alle dine flyttekasser på den rigtige måde, vil du se, at de er stabile og kan holde til overraskende høj vægt. Husk dog at der er forskel på kvaliteten og pap-tykkelsen på flyttekasser, og at de stadig skal pakkes efter anvisningerne og med hensyn til den angivne vægtbegrænsning. Husk desuden, at du kan gøre flytningen meget nemmere ved at pakke flyttekasserne rigtigt og fordele vægten optimalt imellem flyttekasserne. Det skåner både flyttekasserne og de mennesker, som skal bære rundt på dem.

Har du ikke fået købt flyttekasser endnu, kan du her læse mere om, hvor du kan få billige flyttekasser, eller måske har du endda mulighed for at få gratis flyttekasser, hvis du er heldig.

 

 

 

Del dette indlæg:
Pin

Skriv en kommentar

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger og publicere navn og kommentar på siden. Vi anbefaler, at du ikke angiver følsomme personoplysninger, da de vil de blive slettet straks efter modtagelsen og din henvendelse ikke behandlet.