Gratis flyttekasser

Det kan være en bekostelig affære at skulle ud at investere i flyttekasser til en kommende flytning, men der er heldigvis både gratis og mere miljøvenlig alternativer til at købe traditionelle flyttekasser. Der er nemlig rig mulighed for at få billige eller ligefrem gratis flyttekasser, hvis man blot holder øje, bruger sit netværk eller har mod på at prøve noget nyt. 

Få gratis flyttekasser ved at genbruge

Man kan hurtigt komme til at bruge mange penge på flyttekasser. En flytning er i forvejen en kostelig affære, og det er derfor tillokkende at spare penge på flyttekasserne. Det første sted at starte din søgning efter gratis flyttekasser er i din familie og omgangskreds. Utrolig mange folk ligger inde med gamle flyttekasser på loftet, i kælderen eller ude i skuret, fordi de synes det er spild at smide dem ud. De fejler som regel intet og kan sagtens bruges igen. Skulle kasserne være slidte kan det som regel ordnes med lidt ekstra pakketape. Her er der rig mulighed for at låne sig til gratis flyttekasser.

Har du ikke held i den nærmeste omgangskreds, kan du med fordel prøve forskellige online portaler som fx Den blå avis og Gul og Gratis. Det er også værd at kigge i Facebook-grupper for dit lokalområde. Der findes mange lokale grupper, hvor folk både sælger og giver aflagte ting væk, og gratis flyttekasser er ofte nemme at finde her. Søg i gruppen eller lav et opslag med en efterlysning.

Billige flyttekasser

Har du ikke held med at finde flyttekasser i dit netværk, er der heldigvis ofte rigtig gode tilbud på flyttekasser. Hold øje med tilbudsaviserne, eller sammenlign tilbud på flyttekasser på tilbudsugen.dk. Her søger du nemt på flyttekasser og får en samlet oversigt over alle tilbud på flyttekasser fra denne uges tilbudsaviser. Meget nemmere bliver det ikke.

Del dette indlæg:
Pin

Skriv en kommentar

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger og publicere navn og kommentar på siden. Vi anbefaler, at du ikke angiver følsomme personoplysninger, da de vil de blive slettet straks efter modtagelsen og din henvendelse ikke behandlet.