Flyttehjælp – Få hjælp til din flytning

En flytning kan være en stor mundfuld og svær at overskue selv. Derfor kan det gøre en kæmpe forskel at få hjælp til flytningen. Det er dejligt at kunne få flyttehjælp fra venner og familie, men der kan være mange forskellige grunde til at det ikke er en mulighed. Heldigvis findes der i dag andre muligheder for at hyre flyttehjælp udefra, fx ved hjælp af en af den deleøkonomiske platform, Gloove, hvor man kan tilbyde og efterspørge arbejdskraft.

Denne artikel indeholder reklame-links.

Hvordan fungerer Gloove til flyttehjælp?

Gloove.dk  er en dansk deleøkonomisk platform, som har til formål at skabe en nytænkende flyttehjælp, som kan fungere som et alternativ til en gør-det-selv-flytning og brug af flyttemand. Deres mission er at gøre din flytning så nem som mulig ved at sætte dig i forbindelse med energiske hjælpere, som gerne vil hjælpe dig med din flytning.

Gloove har en række hjælpere tilknyttet (kaldet gloovers), som oftest vil være studerende, som har dette som en fleksibelt og meningsfyldt studiejob. Der er således ikke tale om professionelle fagfolk, men om ekstra hænder og kræfter som er motiveret og klar til at tage fat og gøre din flytning lidt nemmere. Når du bestiller en flytning, bliver du matchet op med hjælpere, som dukker op på det angivne tidspunkt og sted, når du har brug for hjælp.

Gloove har fokus på deleøkonomi og har således valgt at donere 75% af deres overskud til almen nyttige formål. Det kan fx være miljø-initiativer, lokale idrætsforeninger, skoleprojekter og lignende. Ved at benytte dig af Gloove får du således ikke blot hjælp til din flytning, du giver også studerende et attraktivt og fleksibelt studiejob, samtidig med at du støtter et godt formål.

Sådan bestiller du

Det er simpelt at bestille flyttehjælp ved hjælp at Gloove. Du går ind på Gloove.dk og udfylder deres bestillingsformular online. Her beskriver du din opgave, angiver sted, tidspunkt, varighed, antal hjælpere du har brug for og giver dine personlige oplysninger. Her angiver du også om du ønsker udvidet forsikring. Som kunde hos Gloove er du altid dækket af deres forsikring, hvis en af dine hjælpere skulle komme til at beskadige noget.

Når du har indsendt din bestilling, tilknyttes du hjælpere, som er klar til at hjælpe dig på den angivne tidspunkt. På selve dagen styrer du slaget gang og sætter hjælperne i gang med det arbejde du gerne vil have dem til at udføre.

  1. Indsend din bestilling med beskrivelse af din opgave
  2. Få tilknyttet energiske hjælpere til din opgave
  3. På flyttedagen kommer dine hjælpere og du sætter dem igang med din opgave

Hvad koster flyttehjælp?

Det koster 225 kr. i timen for en medhjælper, og så kan du gange op alt efter hvor mange medhjælpere du har brug for og i hvor lang tid. Hvis flytningen trækker ud og tager længere tid end beregnet, vil det ofte være muligt at forlænge hjælpetiden, hvis dine medhjælpere har mulighed for at blive lidt længere. Prisen for flyttehjælpen betaler du direkte til Gloover på hjemmesiden, når du bestiller din flyttehjælp. Du kan bruge deres prisberegner til at finde den nøjagtige pris for din flytning

Mere end hjælp på selve flyttedagen

Vi ved alle sammen at en flytning kan gribe om sig og ikke kun kræver arbejde på selve flyttedagen. Derfor kan man på Gloove.dk ikke kun få hjælp til selve flytningen med at pakke, læsse og bære. Man kan også få hjælp til andet end selve flytningen, hvis man blot selv stiller udstyr og materialer til rådighed. Du kan fx få hjælp til:

Rengøring: Det kan løfte noget af byrden af dine skuldre at få hjælp til rengøringen. Det kan være relevant både det sted du flytter fra, hvis du skal aflevere en lejlighed i rengjort stand, eller hvis din nye bolig kræver en kærlig hånd inden du sætter din møbler ind.

Pakning og omrokering: Du kan få hjælp til både at ned- og udpakke dine flyttekasser og til at stille dine møbler på plads og omrokere.

Maling: Skal du aflevere din fraflyttede lejlighed nymalet, kan du også få hjælp til det. Du skal blot sørger for maling og udstyr og så kan du få hjælp til resten.

Samling af møbler mm: En flytning kræver ofte at nogle af møblerne skilles ad eller at der skal indkøbes nye reoler og skabe, som kræver et større samlearbejde. Er det at samle møbler ikke blandt dine yndlingsbekæftigelser, er der heldigvis hjælp at finde til netop det.

Bestil din flyttehjælp allerede i dag

Bestil nemt og enkelt din flyttehjælp direkte på Gloove.dk. Har du spørgmål til servicen eller specielle ønsker, kan vi desværre ikke hjælpe dig yderligere her på siden. Men Gloove står klar til at hjælpe dig både via email og telefon. Du finder deres kontaktinfo på Gloove.dk.

 

Del dette indlæg:
Pin Del

Skriv en kommentar

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger og publicere navn og kommentar på siden. Vi anbefaler, at du ikke angiver følsomme personoplysninger, da de vil de blive slettet straks efter modtagelsen og din henvendelse ikke behandlet.